Tanjasta sanottua

“Hersyävä, lämmin ja itselleen sekä muille hellä Tanja Tiainen. Sinun ehdokkaasi Oulussa, kun haluat, että politiikka tehdä ihmislähtöisesti ja työ kumpuaa sydämestä. Tanja pitää kaikki mukana – myös sinut!”

Salla Saarinen
yrittäjä, Radical Soul Oy

“Oulun kaupunginvaltuustoon tarvitaan innostuneita, määrätietoisia ja idearikkaita päättäjiä. Sellainen on Tanja. Suosittelen.”

Liisa Jaakonsaari
Euroopaan parlamentin jäsen

“Jos kuvailisin Tanjaa yhdellä sanalla, olisi se valoisa. Politiikassa tarvitaan Tanjan kaltaisia ihmisiä, jotka ovat samaan aikaan yhteistyökykyisiä, ystävällisiä ja avoimia sekä tarpeen vaatiessa määrätietoisia ja jämäköitä toimijoita.”

( kuntavaalit 2017)

Sanna Marin
SDP:n varapuheenjohtaja

“Minun tuntemani Tanja tarttuu toimeen ja tekee harkittuja päätöksiä. Hänellä on monipuolinen kokemus ja osaaminen sekä kiinnostuneisuus katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta, kansainvälisestikin. Oulu ansaitsee hyvät päättäjät, jotka pystyvät yhteistyöhön ja tekemään päätöksiä. Valitse Tanja tähän joukkoon.”

Reijo Paananen
SDP:n entinen puoluesihteeri

“Lähdin tukemaan Tanjaa vaalityössä koska hän on se ehdokas johon samaistun äitinä, ihmisenä ja järjestöaktiivina. Tanjalla on uskomaton kyky tarttua asioihin määrätietoisesti, etsiä faktatietoa ja vastauksia sekä perustella argumenttinsa ymmärrettävästi. Ja pysyä samalla helposti lähestyttävänä ja ystävällisenä karismaattisena persoonana. Tanja on minun ehdokkaani sillä hän on ennenkaikkea ihminen joka puhuu samaa kieltä kanssani.”

Anne Roth 41 v
Tanjan kampanjan vaalipäällikkö

“Tuen Tanjaa vaalityössä, sillä hän ajaa sellaisia asioita, joita muut ehdokkaat käsittelevät vain sivulauseessa: näistä itselleni tärkeimpänä mainittakoon mielenterveyteen liittyvät asiat. Tanja on rohkea, eikä pelkää nostaa arkojakaan aiheita esille. Rohkeuden lisäksi Tanja on aidosti hyväsydäminen ja kuunteleva ihminen: hän ei tuomitse tai arvostele, vaan tarkastelee ympäristöään kriittisesti mutta syvällä lempeydellä. Inhimillisempää ehdokasta ja ylipäänsä ihmistä saa tästä maailmasta hakea.”

Mette 24 v
Kasvatuspsykologian opiskelija, Tanjan tukiryhmän jäsen


Tanja on valmis kansanedustajaksi

Kansanedustajaksi tarvitaan juuri sellaista energiaa, mitä Tanja Tiainen edustaa. Hänellä on aktiivisten kansalaisjärjestöyhteyksien kautta tuntuma moniin elämän eri alueisiin.  Uusi politiikka lähtee kansalaisista, siksi kiinteä yhteys perustason toimijoihin on äärettömän tärkeää.

Tanjalla on myös yksi ainutlaatuinen vahvuus, jota tuskin kenelläkään muulla vaalipiirin ehdokkaalla on: Tanja on Venäjä- asiantuntija. Venäjän kielen taito sekä Venäjän ja Suomen talouden tuntemus ovat tulevalle kansanedustajalle tärkeitä ominaisuuksia.

Tanja on myös persoonana energinen ja inspiroiva. Kun tähän lisätään koulutus, kokemus sekä halu ja kyky oppia aina uutta,  niin Tanjasta tullaan kuulemaan vielä paljon hyvää.

Liisa Jaakonsaari
Euroopan parlamentin jäsen,
Pitkäaikainen kansanedustaja

Kommentit

Jätä kommentti