Tarina

Temp

Olen 37-vuotias kahden kouluikäisen lapsen äiti ja elämme lapsiperheen arkea rintamamiestalossamme Nokelassa. Viihdymme hyvin täällä lähellä kaikkea.

Paluumuutimme mieheni kanssa opiskelukaupungistamme Tampereelta takaisin Ouluun 8 vuotta sitten. Pidimme Tampereesta kovasti, mutta lapsien myötä sukulaisten läheisyys houkutti ja Oulu oli kehittynyt meille oikeaan suuntaan poissaolomme aikana. Ajatus lasten kasvattamisesta omissa lapsuuden ympyröissä alkoi tuntua tärkeältä.

Elämääni on aina värittänyt tekemisen meininki ja minua on varmaan tämän vuoksi kehotettu usein lähtemään mukaan politiikkaan. Nyt oli oikea aika minulle. Perheeni on minulle kaikki kaikessa, mutta minä en olisi minä, jollen puuhailisi yhteisten asioiden hyväksi työssäni ja vapaa-ajallani.

Olen aluepäällikkönä Syömishäiriöliitto-SYLI ry:ssä. Olen tehnyt 7 vuotta päivätyökseni syömishäiriötyötä, jossa tuen ja neuvon syömishäiriötä sairastavia ja heidän läheisiään, koulutan opiskelijoita ja ammattilaisia ja kehitän liiton valtakunnallista toimintaa. Pidän valtavasti työstäni ja ihmisistä joita työssäni kohtaan. Työni kautta olen päässyt tutustumaan monenlaisiin ihmisiin ja heidän elämäntilanteisiinsa. Aina elämä ei kanna, mutta oikeanlaisen avun ja tuen myötä se usein alkaa jälleen kantaa. Meillä jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen hyvään elämään. Haluaisin osallistua näiden asioiden edistämiseen käytännöntyön lisäksi myös päätöksenteon tasolla.

Järjestötyötä jatkan myös vapaa-ajallani ja toiminkin Oulun Seudun kilpirauhasyhdistyksen puheenjohtajana ja Lintulammen asukasyhdistyksen varapuheenjohtajana.